Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 άστοχες επιλογές στο μακιγιάζ

5 άστοχες επιλογές στο μακιγιάζ

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXtree Γυμνό πρόσωπο Ακόμη και το πιο φυσικό look χρειάζεται το ειδικό μακιγιάζ του. Μην μπερδεύεις, λοιπόν, το φυσικό και διακριτικό με το καθόλου. Μην ξεχνάς ότι ακόμη και αν όλοι παινεύουν τη φυσική ομορφιά σου υπάρχει πάντα και ο παράγοντας φωτογραφία με τον φακό να μην χαρίζεται –το αντίθετο τονίζει κάθε τρωτό […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXtree

Γυμνό πρόσωπο
Ακόμη και το πιο φυσικό look χρειάζεται το ειδικό μακιγιάζ του. Μην μπερδεύεις, λοιπόν, το φυσικό και διακριτικό με το καθόλου. Μην ξεχνάς ότι ακόμη και αν όλοι παινεύουν τη φυσική ομορφιά σου υπάρχει πάντα και ο παράγοντας φωτογραφία με τον φακό να μην χαρίζεται –το αντίθετο τονίζει κάθε τρωτό σημείο του προσώπου σου δείχνοντας το κουρασμένο. Και είναι το είδος του μακιγιάζ που επιβεβαιώνει την δεξιοτεχνία του επαγγελματία μακιγιέρ που θα επιλέξεις.
Λαμπερό smoky
Μπορούν να δείχνει πολύ γκλάμουρους στις διάσημες αλλά εσύ δεν θα κάνεις μια 10λεπτη εμφάνιση. Η διαδικασία Μυστήριο-δεξίωση κρατά ώρες και αυτό το μακιγιάζ γρήγορα θα κάνει τα μάτια συ να δείχνουν νυσταγμένα και βαριά.
Απαστράπτουσα
Μια μικρή δόση χρυσόσκονης –στα ζυγωματικά ή στη μύτη – είναι μια χαρά και επιθυμητή. Αλλά μην γίνεις χριστουγεννιάτικη μπάλα. Οι μεγάλες ποσότητες εκτός ότι είναι κάπως αστείες δείχνουν, αναμεμειγμένες με το ιδρώτα, σαν λεκέδες στο δέρμα. Επιπλέον, άνθρωπος δεν θα θέλει να σας αγκαλιάσει και να σας φιλήσει!
Ηλιοκαμένο look
Είναι ένα ακόμη μεγάλο λάθος που θα σε κάνει να δείχνεις αστεία καθώς αν χρησιμοποιήσεις μια έντονη μπρονζέ βάση ή πούδρα, παράταιρη με το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου, θα έχεις ένα πρόσωπο ξένο από τα υπόλοιπο σώμα.
Ροζ σκιά ματιών
Το ροζ είναι μια χαρά επιλογή για τα χείλη και τα μάγουλα αλλά στα μάτια δημιουργεί ένα κουρασμένο, σχεδόν κλαμένο βλέμμα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις παραμένουν η καλύτερη επιλογή για τα μάτια σας.

gamos.gr

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024