Καθόλου κουρασμένο παλικάρι ο Πούτιν στο χόκεϊ επί πάγου
Παρά τα 62 του χρόνια, παραμένει ακμαίος και σε εξαιρετική φόρμα. Ο λόγος για τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος αποφάσισε να παίξει χόκεϊ, σημειώνοντας εκπληκτική επίδοση αφού πέτυχε οκτώ γκολ σε αγώνα του NHL (Night Hockey League) στον οποίο παίζουν ανώτατοι αξιωματούχοι, αθλητές και επιχειρηματίες της Ρωσίας.
Παρά τα 62 του χρόνια, παραμένει ακμαίος και σε εξαιρετική φόρμα.
Ο λόγος για τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος αποφάσισε να παίξει χόκεϊ, σημειώνοντας εκπληκτική επίδοση αφού πέτυχε οκτώ γκολ σε αγώνα του NHL (Night Hockey League) στον οποίο παίζουν ανώτατοι αξιωματούχοι, αθλητές και επιχειρηματίες της Ρωσίας.
Ο Πούτιν έπαιξε με τους «Stars» και κατάφερε οκτώ γκολ και η ομάδα του επικράτησε 18-6.
Ο ρώσος πρόεδρος συμμετείχε σε αγώνα στο Σότσι προς τιμήν των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στον οποίο αναμετρήθηκαν βετεράνοι του NHL (National Hockey League) καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της χώρας.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε υγιής και δυνατός και έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του στο νέο άθλημα που επέλεξε να μάθει πολύ πρόσφατα, εκτός από τα αγαπημένα του: το τζούντο και την κολύμβηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]
- Πληρωμές: Kάρτα ή μετρητά; Tι προτιμούν οι Έλληνες
- Τουρκία: Πρόκληση του υπουργείου Άμυνας – Τι λέει για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις

