
Υπάλληλος απέσπασε 500.000 ευρώ από εταιρεία ασφαλείας και εξαφανίστηκε
Μισό εκατομμύριο ευρώ φέρεται να απέσπασε από χρηματοκιβώτιο εταιρείας ασφαλείας του Ηρακλείου, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών ένας 45χρονος που εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Μισό εκατομμύριο ευρώ φέρεται να απέσπασε από χρηματοκιβώτιο εταιρείας ασφαλείας του Ηρακλείου, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών ένας 45χρονος, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Όπως κατήγγειλαν εκπρόσωποι της εταιρείας στην Αστυνομία, ο 45χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας στην εταιρεία και είχε πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο, απέσπασε 540.000 ευρώ από τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Κατσαμπά.
Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία και αναζητά τον δράστη, η οικογένεια του οποίου υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
