Πρώτο βραβείο στους μαθητές της Νάξου για το σχολείο των ονείρων τους
Το πρώτο βραβείο κέρδισε τελικά το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βίβλου Νάξου στον διαγωνισμό «Ας φανταστούμε το σχολείο των ονείρων μας». Ο διαγωνισμός ήταν ανοικτός και τα σχολεία που πήραν μέρος είχαν να επιλέξουν να διαγωνιστούν ανάμεσα σε επτά κατηγορίες. Το Ολοήμερο Σχολείο Βίβλου Νάξου επέλεξε το βίντεο στην κατηγορία «Αnimation, Video / κόμικ/ γελοιογραφίες» και κατέκτησε την πρώτη θέση με την ταινία μικρού μήκους.
Το πρώτο βραβείο κέρδισε τελικά το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βίβλου Νάξου στον διαγωνισμό «Ας φανταστούμε το σχολείο των ονείρων μας».
Ο διαγωνισμός ήταν ανοικτός και τα σχολεία που πήραν μέρος είχαν να επιλέξουν να διαγωνιστούν ανάμεσα σε επτά κατηγορίες. Το Ολοήμερο Σχολείο Βίβλου Νάξου επέλεξε το βίντεο στην κατηγορία «Αnimation, Video / κόμικ/ γελοιογραφίες» και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Η εκδήλωση της βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Κρήτη και οι μαθητές παρακολουθούσαν την τελετή βράβευσης μέσω live streaming από τη Βίβλο, σύμφωνα με το naxostimes.gr
Το project ανέλαβε ο Νίκος Βιντζηλαίος, δάσκαλος στην Α’ Δημοτικού και υλοποιήθηκε με τους μαθητές –κυρίως της Α’ Δημοτικού- με την υποστήριξη και των παιδιών των άλλων τάξεων σε ότι αφορά το σενάριο.
Μέσα από βιωματικές ασκήσεις χαλάρωσης και ανάπτυξης εμπιστοσύνης, τα παιδιά, άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και εξέφρασαν ιδέες για το σχολείο των ονείρων τους.
Για την παραγωγή της ταινίας «Ας φανταστούμε το σχολείο των ονείρων μας» συνεργάστηκαν:
Υπεύθυνος παραγωγής – Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Νίκος Βιντζηλαίος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Σενάριο: Μαθητές Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Τριπόδων Νάξου – Νίκος Βιντζηλαίος
Κάμερες – Μοντάζ – Μίξη ήχου: Γιάννης Παπαδάκος
Βοηθός Παραγωγής: Μαρία Τσιριγωτάκη
Μουσική: The Hunger, Epic Music
Πρωταγωνιστές οι μαθητές: Σαμάντα Άρα, Ανάργυρος Ζεύλης, Ευάγγελος Λαγογιάννης, Μαρία Ελένη Λιοφάγου, Φραγκίσκα Στεφανία Μαράκη, Νίκος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μητρόπουλος, Μαρία Κυριακή Σκάρκου και Αικατερίνη Χαμηλοθώρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

