Ένταση και προσαγωγές στα Εξάρχεια μετά τις κινητοποιήσεις
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στα Εξάρχεια, καθώς ομάδα περίπου 100 ατόμων πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τη μεριά των αστυνομικών και έβαλαν φωτιά σε κάδους τόσο στη Στουρνάρη όσο και στη Σολωμού στο ύψος της πλατείας. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους κυνήγησαν και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές στην οδό Μπουμπουλίνας, στο ύψος του υπουργείου Πολιτισμού.
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στα Εξάρχεια, καθώς ομάδα περίπου 100 ατόμων πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τη μεριά των αστυνομικών και έβαλαν φωτιά σε κάδους τόσο στη Στουρνάρη όσο και στη Σολωμού στο ύψος της πλατείας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους κυνήγησαν και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές στην οδό Μπουμπουλίνας, στο ύψος του υπουργείου Πολιτισμού.
Νωρίτερα επικράτησε ένταση στο περιθώριο της συγκέντρωσης της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ στο Σύνταγμα, καθώς νεαροί πέταξαν μολότοφ προς την μεριά των αστυνομικών, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο ύψος της πρυτανείας του ΕΚΠΑ.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Δεν υπήρξε συνέχεια στα επεισόδια.
Ωστόσο, αργότερα, ομάδα 100 ατόμων συγκεντρώθηκε στα Εξάρχεια, δημιουργώντας οδοφράγματα με κάδους στο ύψος της οδού Στουρνάρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια