Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Απεβίωσε ο βέλγος ποδοσφαιριστής που είχε υποστεί καρδιακή προσβολή

Απεβίωσε ο βέλγος ποδοσφαιριστής που είχε υποστεί καρδιακή προσβολή

Στο πένθος βυθίστηκε το Βέλγιο, αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ο νεαρός παίκτης της Λοκερέν, Γκρέγκορι Μέρτενς, που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα σε έναν αγώνα αναπληρωματικών της Λόκερεν αυτούς της Γκενκ, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης σε ηλικία 24 ετών. Όλες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν σε κλινική του Γκενκ και βρισκόταν σε τεχνητό κόμμα και οι γιατροί έδιναν ελάχιστες ελπίδες στην οικογένεια.

Στο πένθος βυθίστηκε το Βέλγιο, αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ο νεαρός παίκτης της Λοκερέν, Γκρέγκορι Μέρτενς, που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς την περασμένη Δευτέρα σε έναν αγώνα αναπληρωματικών της Λόκερεν αυτούς της Γκενκ, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης σε ηλικία 24 ετών.

Όλες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν σε κλινική του Γκενκ και βρισκόταν σε τεχνητό κόμμα και οι γιατροί έδιναν ελάχιστες ελπίδες στην οικογένεια.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και το μεσημέρι ανακοινώθηκε ο θάνατος του.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου, Χέρμαν Βαν Ντε Πουτ, τόνισε στο πρακτορείο Reuters ότι η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε και η οικογένειά του συμφώνησε με τους γιατρούς να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χαμό του Γκρεγκορί Μέρτενς» αναφέρει το tweet του βελγικού συλλόγου και προσθέτει: «Ευχόμαστε στην οικογένειά του και στους φίλους του να παραμείνουν δυνατοί».

Ο Μέρτενς, που εντάχθηκε στο δυναμικό της Λόκερεν το περασμένο καλοκαίρι μετά από περίπου 100 συμμετοχές στη Σερκλ Μπριζ, κατέρρευσε 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με την KRC Γκενκ και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά να τον επαναφέρουν σύντομα, οι γιατροί αμέσως μετά είπαν ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να ζήσει.

Ο θανάτός του σόκαρε την ποδοσφαιρική Ευρώπη. «Σοκαρισμένος» έγραψε στο Twitter ο πρώην Άγγλος διεθνής επιθετικός και νυν σχολιαστής στην τηλεόραση, Γκάρι Λίνεκερ.

Μέσω του ίδιου μέσου η Μάντσεστερ Σίτι «τιτίβισε»: «Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δραματική στιγμή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024