Στα πλέι οφ ο Υδραϊκός, έχασε και παρέμεινε 4ος ο Παναθηναϊκός
Τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών εξασφάλισε και μαθηματικά ο Υδραϊκός, που επικράτησε στη Γλυφάδα 8-5 της Χίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Οι νεοφώτιστοι «καπάρωσαν» την έκτη θέση της κανονικής περιόδου και πλέον θα αντιμετωπίσουν στην Α΄ φάση των πλέι-οφ τον τρίτο της κατάταξης, διεκδικώντας μία θέση στα ημιτελικά. Σε άλλο αγώνα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 11-9 του Παναθηναϊκού στο Ποσειδώνιο και πλέον οι δύο ομάδες λογικά θα αναμετρηθούν εκ νέου στα πλέι-οφ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι οριστικά πέμπτος, ενώ οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση.
Όπως είχε προαναγγείλει από νωρίς σήμερα ο αρχηγός της ομάδας, Ζάχος Αναστασιάδης, ο Νηρέας Λαμίας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο αποψινό ματς με τον Εθνικό, για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών.
Η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε το παιχνίδι με 5-0 «στα χαρτιά» και, καθώς είναι ο δεύτερος μηδενισμός της στο πρωτάθλημα, αποβάλλεται και υποβιβάζεται στην Α2.
Από την άλλη πλευρά, ο «αυτοκράτορας» με τους τρεις άκοπους βαθμούς που πήρε εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, πίσω από τον ανίκητο Ολυμπιακό, που συνέτριψε 23-4 τη Γλυφάδα.
Η Βουλιαγμένη νίκησε 14-4 στον Αλιμο το Καλαμάκι και ανέβηκε τρίτη, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παναθηναϊκού (11-9) από τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο.
Τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών εξασφάλισε και μαθηματικά ο Υδραϊκός, που επικράτησε στη Γλυφάδα 8-5 της Χίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Οι νεοφώτιστοι «καπάρωσαν» την έκτη θέση της κανονικής περιόδου και πλέον θα αντιμετωπίσουν στην Α΄ φάση των πλέι-οφ τον τρίτο της κατάταξης, διεκδικώντας μία θέση στα ημιτελικά.
Σε άλλο αγώνα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 11-9 του Παναθηναϊκού στο Ποσειδώνιο και πλέον οι δύο ομάδες λογικά θα αναμετρηθούν εκ νέου στα πλέι-οφ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι οριστικά πέμπτος, ενώ οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.