Οι νέες ταινίες στη μεγάλη οθόνη από 30/04 έως 6/05
Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron
Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, η Marvel επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner), παρουσιάζοντας τη συνέχεια της πιο ηρωικής μάζωξης σούπερ ηρώων που έγινε ποτέ.
Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολής
Γυναίκα από Χρυσό
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που ξεκίνησε την διασημότερη δικαστική υπόθεση στον χώρο της τέχνης για να ανακτήσει την, κλεμμένη από τους Ναζί, κληρονομιά της.
Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολής
Mommy
Μια δυναμική χήρα αναγκάζεται να επωμιστεί μόνη της όλο το βάρος της ευθύνης του ταραχοποιού, υπερκινητικού και συχνά βίαιου 15χρονου γιου της.
Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολής
1001 Γραμμάρια
Πολλοί μπορεί να μη το γνωρίζουν, αλλά σε κάθε χώρα φυλάσσεται κάτω από ειδικές συνθήκες ώστε να μην αλλοιώνεται το βάρος του, ένα πρότυπο χιλιόγραμμο, το γνωστό μας κιλό. Το πρότυπο αυτό συνιστά τη μονάδα αναφοράς και μέτρησης του βάρους. Όταν η αυστηρή, γοητευτική αλλά και μοναχική Νορβηγίδα επιστήμονας Μαρίε συμμετέχει στο τακτικό ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο στο Παρίσι σχετικά με την ακριβή μέτρηση του πρότυπου χιλιόγραμμου, η ζωή της αποκλίνει από την κανονική της ρουτίνα.
Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολής
Araya
Εικοσιτέσσερις ώρες που διήρκησαν 450 χρόνια. Εικοσιτέσσερις επαναλαμβανόμενες ώρες από τη ζωή των κατοίκων της Araya. Η ζωή των Salineros πριν την έλευση της βιομηχανικής επανάστασης.
Διαβάστε περισσότερα, βρείτε τις αίθουσες προβολής
Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση
- Δημοσκόπηση: Ένα «νέο κόμμα» για να βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας θέλουν 4 στους 10
- Eurovision 2026: Πόσο κοστίζει ο εθνικός τελικός «Sing for Greece» – Ποιο ήταν το αντίστοιχο περυσινό ποσό;
- Ιράν: Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επίθεση των ΗΠΑ στη χώρα; Τα επικρατέστερα σενάρια
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Τσακαλίδης ολοκλήρωσε το έγκλημα, ο Δικέφαλος στον ημιτελικό
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Αραχωβίτη – Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος
- Η νέα μανία των «υπέροχων τίποτα» – Λέγονται Mirumi, είναι ρομποτάκια και ήρθαν για να διώξουν τα Labubu
