Συνάντηση Τσίπρα – Δούρου για τα ταμειακά διαθέσιμα
Συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, για την υπόθεση των ταμειακών διαθεσίμων.
Συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι (13:00) στο Μέγαρο Μαξίμου, για την υπόθεση των ταμειακών διαθεσίμων.
Η Ρένα Δούρου δεν συμμετείχε στη συνάντηση των περιφερειαρχών με τον Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο, λόγω απουσίας της στο εξωτερικό. Όπως είχε ανακοινωθεί, θα γινόταν ξεχωριστή συνάντησή της με τον πρωθυπουργό.
Την ίδια ώρα, οι δήμοι επιμένουν στην εξαίρεση -και νομοθετικά- των ανταποδοτικών τελών από τα ταμειακά διαθέσιμα που θα μεταφερθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, με απόφαση που έλαβε η ΚΕΔΕ τη Δευτέρα.
Εξαίρεση από την ΠΝΠ διεκδικούν και οι πρυτάνεις, που ζητούν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές