Τουρίστες… αστυνομικοί σταμάτησαν καβγά στο μετρό της Νέας Υόρκης
Τι κι αν βρίσκονταν σε διακοπές στη Νέα Υόρκη; Τέσσερις σουηδοί αστυνομικοί ξέχασαν για λίγο τις στιγμές χαλάρωσης και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καθήκοντος όταν επενέβησαν για να σταματήσουν έναν άγριο καβγά μέσα στο μετρό.
Τι κι αν βρίσκονταν σε διακοπές στη Νέα Υόρκη; Τέσσερις σουηδοί αστυνομικοί ξέχασαν για λίγο τις στιγμές χαλάρωσης και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καθήκοντος όταν επενέβησαν για να σταματήσουν έναν άγριο καβγά μέσα στο μετρό.
Οι τέσσερις Σουηδοί μπήκαν στο μετρό για να πάνε στο Μπρόντγουεϊ να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Οι Άθλιοι».
Ξαφνικά ο οδηγός του συρμού, απευθυνόμενος στους επιβάτες, ρώτησε αν υπάρχουν αστυνομικοί μέσα στο τρένο.
«Σκεφτήκαμε ότι κάποιος χρειαζόταν βοήθεια» είπε ο 25χρονος Σάμουελ Κβάρζελ.
Όταν οι τέσσερις Σουηδοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο οδηγός είδαν δύο άστεγους να έχουν πιαστεί στα χέρια. «Ο ένας είχε ανέβει πάνω στον άλλο και τον χτυπούσε. Τους χωρίσαμε» είπαν στην εφημερίδα New York Post.
Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει την παρέμβαση των τεσσάρων Σουηδών.
Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Μπιλ Μπράτον, τους συνάντησε και τους ευχαρίστησε προσωπικά για την πράξη τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- «Η Kάρολιν-Μπέσετ Κένεντι και η Νταϊάνα έζησαν παράλληλες ζωές» – Λάμψη, έρωτας, τραγωδία
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τη Δευτέρα του Πάσχα
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ανακούφιση στην Ευρώπη για την ήττα Όρμπαν – Συγχαρητήρια μηνύματα στον Πέτερ Μαγιάρ
- Με μποφόρ και βροχές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα


