Εφιάλτη, ο οποίος μάλιστα θέτει σε κίνδυνο τον στόχο της Toro Rosso να τερματίσει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών χαρακτήρισε τον κινητήρα της Renault ο M. Verstappen, o οποίος έχει εγκαταλείψει εξαιτίας μηχανικού προβλήματος στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί τη φετινή σεζόν.

«Νομίζω ότι το μονοθέσιο μπορεί να διεκδικήσει την πέμπτη θέση, ωστόσο, είναι και αυτό που βρίσκεται πίσω του και θυμίζει εφιάλτη».

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα, νομίζω ότι μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Είδατε τι έγινε με τον Ricciardo και τα πυροτεχνήματα τα οποία προκάλεσε όταν ο κινητήρας του έσπασε», δήλωσε ο 17χρονος οδηγός της Toro Rosso», συνεχίζοντας με την περιγραφή των όσων έζησε στον GP του Μπαχρέιν.

«Αντιμετώπιζα προβλήματα με τον κινητήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το πρώτο pit stop, έπρεπε να μπω σε safe mode. Επί της ουσίας δεν είχα ισχύ. Έχανα πολύ δύναμη στις ευθείες. Σε κάποιο σημείο του αγώνα οδηγούσα μόνος μου και περίμενα να μου ρίξουν γύρο», πρόσθεσε ο Ολλανδός οδηγός της Toro Rosso.

auto.in.gr