Πέθανε η Λένα Ράλλη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Ράλλη
Πέθανε το πρωί της Κυριακής στο πατρικό της σπίτι στην οδό Κανάρη 4 στο Κολωνάκι, η Λένα Ράλλη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Ράλλη. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη στις 15.00 από τον ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.
Πέθανε το πρωί της Κυριακής στο πατρικό της σπίτι στην οδό Κανάρη 4 στο Κολωνάκι, η Λένα Ράλλη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Ράλλη.
Στις τελευταίες στιγμές της βρίσκονταν δίπλα της οι κόρες της Ζαΐρα και Ιωάννα, καθώς και η εγγονή της, γνωστή ηθοποιός, Λένα Παπαληγούρα.
Η κηδεία της Λένας Ράλλη θα γίνει αύριο Τρίτη στις 15.00 από τον ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μια επιτυχημένη Ελληνίδα, η σύζυγος του αείμνηστου Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Ράλλη, η Λένα Ράλλη, έφυγε από τη ζωή.
» Σεμνή, αλλά και δραστήρια, κέρδισε καθολική εκτίμηση. Στις κόρες της και τις οικογένειές τους εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων

