Εμπρηστικές επιθέσεις σε καταστήματα της οικογένειας Ρουπακιά
Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε δύο καταστήματα στην Αθήνα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα καταστήματα ανήκουν στην αδελφή του Γιώργου Ρουπακιά, καθ' ομολογίαν δολοφόνου του Παύλου Φύσσα. Οι εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν σε καταστήματα στο Χαλάνδρι και στο Παγκράτι.
Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε δύο καταστήματα στην Αθήνα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα καταστήματα ανήκουν στην αδελφή του Γιώργου Ρουπακιά, καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.
Οι εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν σε καταστήματα στο Χαλάνδρι και στο Παγκράτι.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Η επιλογή του χώρου διεξαγωγής της δίκης ήδη έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις, τόσο από τις τοπικές Αρχές, όσο και από δικηγόρους και δημοσιογράφους, καθώς η αίθουσα που επελέγη δεν μπορεί να καλύψει τις πρακτικές ανάγκες, σε χώρο και υποδομές, για την ομαλή και απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων τους και την ανάγκη δημοσιότητας της διαδικασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Καφές με τον Ούγκο Σάντσες στο «Αζτέκα»
- Μέση Ανατολή: Πτήσεις στο άγνωστο – Ένας κλάδος σε τροχιά μετασχηματισμού
- Τουρκία: Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη


