Δεμένο στη Μήλο λόγω ανέμων το Speedrunner
Στο λιμάνι της Μήλου παραμένει από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Speedrunner. Το πλοίο πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο του μέχρι τη Μήλο (Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος) με 400 επιβάτες, τους οποίους αποβίβασε με ασφάλεια, ενώ θα αποπλεύσει για Πειραιά μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Στο λιμάνι της Μήλου παραμένει από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Speedrunner.
Το πλοίο πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο του μέχρι τη Μήλο (Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος) με 400 επιβάτες, τους οποίους αποβίβασε με ασφάλεια, ενώ θα αποπλεύσει για Πειραιά μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με την ΕΜΥ εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα της Μ.Παρασκευής.
Να σημειωθεί πως αρχικά είχε ανακοινωθεί από το αρμόδιο γραφείο τύπου του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ότι το πλοίο έδεσε λόγω καιρού στο λιμάνι της Σύρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαλυπτικές φωτογραφίες των καταστροφών στο Δήμο Αγράφων-Έκκληση του Δημάρχου για βοήθεια
- Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο αρχιμανδρίτης και πρώην ιερέας για «δωρεές» άνω του 1,3 εκατ. ευρώ
- Αποστολάκη: «Πλυντήριο» η εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Να διερευνηθούν οι ευθύνες Βορίδη, Αυγενάκη
- Super League: Γενική Συνέλευση στις 6 Μαρτίου
- The Secret Agent – Έτσι είναι η καθημερινή ζωή κάτω από μια δικτατορία
- Εισαγγελική παρέμβαση για τη δολιοφθορά στην τηλεδιοίκηση του ΟΣΕ