Ο πρώτος νεκρός Σαουδάραβας στον πόλεμο της Υεμένης
Ενας σαουδάραβας συνοριοφύλακας έπεσε νεκρός και δέκα ακόμη τραυματίστηκαν από πυρά στα σύνορα με την Υεμένη, σε ορεινή περιοχή της μεθορίου.
Ενας σαουδάραβας συνοριοφύλακας έπεσε νεκρός και δέκα ακόμη τραυματίστηκαν από πυρά στα σύνορα με την Υεμένη, σε ορεινή περιοχή της μεθορίου.
Νεκρός, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, είναι ο δεκανέας Σαλμάν Αλί Γιαχιά Αλ Μαλίκι και το περιστατικό συνέβη στη μεθοριακή επαρχία Ασίρ.
Η περιοχή είναι προπύργιο των ιρανόφιλων σιιτών ανταρτών Χούτι, ενάντια στους οποίους η Σαουδική Αραβία έχει εξαπολύσει στρατιωτική εκστρατεία μέσα στην Υεμένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η UEFA εκθέτει την ΚΕΔ του Λανουά
- ΠΑΣΟΚ: Το να χρησιμοποιεί ως σημαία του το σύνθημα «νομιμότητα παντού» ο Μητσοτάκης, είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο
- Διάσκεψη του Μονάχου: Ο Μερτς επιβεβαίωσε ότι Γαλλία και Γερμανία συζητούν κοινή πυρηνική αποτροπή
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Νέο κύμα μεταφοράς σαχαριανής σκόνης στην Ελλάδα από το Σάββατο
- Αρχεία Έπσταϊν: Τι αποκαλύπτουν και τι κρύβουν τα μέιλ – Οι χρηματιστές, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες

