Στο Χάλτερν, την πόλη που θρηνεί 16 μαθητές, ο γερμανός πρόεδρος
Ο γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ συμμετείχε σε τελετή στη μνήμη των 16 μαθητών και των δύο δασκάλων που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις.
Ο γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ συμμετείχε σε τελετή στη μνήμη των 16 μαθητών και των δύο δασκάλων που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις.
«Δεν μπορούμε να αντιστρέψουμε τη συμφορά, αλλά παρ’ όλα αυτά έχουμε όλοι χέρια και καρδιές για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και θα το κάνουμε αυτό με το να κρατήσουμε σφιχτά αυτούς που θρηνούν και να τους δείξουμε τη συμπαράστασή μας» είπε ο Γκάουκ.
«Σε αυτές τις σκοτεινές ώρες, ολόκληρη η προσοχή μας ανήκει στην συναισθηματική στήριξη των συγγενών και των φίλων των θυμάτων της πτήσης 9525» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Το απόγευμα της Πέμπτης, συγγενείς των θυμάτων συμμετείχαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κοντά στο σημείο της συντριβής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ουκρανικό: Ένας τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί «σύντομα», δηλώνει ο Πεσκόφ


