Στο Χάλτερν, την πόλη που θρηνεί 16 μαθητές, ο γερμανός πρόεδρος
Ο γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ συμμετείχε σε τελετή στη μνήμη των 16 μαθητών και των δύο δασκάλων που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις.
Ο γερμανός πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ συμμετείχε σε τελετή στη μνήμη των 16 μαθητών και των δύο δασκάλων που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις.
«Δεν μπορούμε να αντιστρέψουμε τη συμφορά, αλλά παρ’ όλα αυτά έχουμε όλοι χέρια και καρδιές για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και θα το κάνουμε αυτό με το να κρατήσουμε σφιχτά αυτούς που θρηνούν και να τους δείξουμε τη συμπαράστασή μας» είπε ο Γκάουκ.
«Σε αυτές τις σκοτεινές ώρες, ολόκληρη η προσοχή μας ανήκει στην συναισθηματική στήριξη των συγγενών και των φίλων των θυμάτων της πτήσης 9525» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Το απόγευμα της Πέμπτης, συγγενείς των θυμάτων συμμετείχαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κοντά στο σημείο της συντριβής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
