Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 ποστ που πρέπει να αποφεύγετε

5 ποστ που πρέπει να αποφεύγετε

Αννιώ Παυλοπούλου Ο γάμος είναι ένα γεγονός που γεμίζει χαρά το ζευγάρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα την ίδια ώρα που γεμίζει άγχος το ζευγάρι και εκνευρισμό τα αγαπημένα πρόσωπα. Η αγωνία κυρίως της μέλλουσας νύφης μπορεί να καταλήξει σε μια ενοχλητική καθημερινότητα για τους κοντινούς της ανθρώπους οι οποίοι ακούν όλες τις λεπτομέρειες και […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Ο γάμος είναι ένα γεγονός που γεμίζει χαρά το ζευγάρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα την ίδια ώρα που γεμίζει άγχος το ζευγάρι και εκνευρισμό τα αγαπημένα πρόσωπα. Η αγωνία κυρίως της μέλλουσας νύφης μπορεί να καταλήξει σε μια ενοχλητική καθημερινότητα για τους κοντινούς της ανθρώπους οι οποίοι ακούν όλες τις λεπτομέρειες και όλες τις ανησυχίες της χωρίς σταματημό. Όπως, λοιπόν, η προφορική μας συμπεριφορά έχει κάποιους περιορισμούς και άγραφους νόμους έτσι και η εμπλοκή του facebook στην όλη διαδικασία του γάμου μας θα πρέπει να είναι διακριτική και μετρημένη.
Αποφύγετε τα ποσταρισματα που έχουν να κάνουν με:
*Θυμό
Το γεγονός ότι κάποιοι καλεσμένοι σας δεν έχουν απαντήσει ακόμη ή κάποιοι από τους καλεσμένους έφυγαν αμέσως μετά το φαγητό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τους «τιμωρήσετε» μέσα από το facebook με ένα ποστ όλο ειρωνεία και υπονοούμενα. Ένα τηλεφώνημα σε όσους δεν έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους αρκεί. Ο,τι αρνητικό κουτσομπολιό έχετε να κάνετε για το πάρτι μπορείτε να το μοιραστείτε με την κολλητή ή τη μαμά σας.
*Άμεση ενημέρωση
Τα καθημερινά ποστ τύπου «πήγα εδώ, πήγα εκεί, είδα αυτό, δοκίμασα το άλλο, κτλ» μάλλον θα αναγκάσει κάποιους να σας μπλοκάρουν τουλάχιστον για τους επόμενους 3-4 μήνες που απομένουν μέχρι το γάμο. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας σας και όχι το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολείστε και το μοναδικό το οποίο αξίζει να μοιράζεστε με τους φίλους σας. Μπορείτε απλά να αναφέρεστε στα σημαντικά όπως «ναι, επιτέλους βρήκα νυφικό». Αυτό αρκεί. Χωρίς όλο το υπόλοιπο ιστορικό.
*Οίκτο και κοπλιμέντα
Το να εκφράζετε την απογοήτευση σας και να περιμένετε γραπτή συμπαράσταση είναι κάτι μάλλον όχι και τόσο συμπαθές στους φίλους σας. «Δοκίμασα 10 νυφικά και κανένα δεν μου κάνει. Πρέπει να χάσω 5 κιλά». Ε, ναι. Και; Tι να γράψουν και οι δόλιοι οι φίλοι σας. «Μα όχι..Είσαι κούκλα» και άλλα τέτοια παρόμοια; Μάλλον τους φέρνετε σε δύσκολη θέση.
*Συνεχές φωτογραφικό υλικό
Το facebook δεν είναι pinterest ούτε instagram για να ανεβάζετε συνεχώς φωτογραφίες από κάθε ανθοδέσμη και κάθε νυφικό που βλέπετε. Είναι υπερβολή.
*Αντίστροφη μέτρηση
Ούτε πρωτοχρονιά είναι, ούτε κανένα τρομερό και φοβερό γεγονός είναι ο γάμος σας για να ανακοινώνετε στους εκατοντάδες φίλους σας στο facebook πόσοι μήνες, πόσες μέρες, πόσες ώρες, πόσα λεπτά και πόσα δευτερόλεπτα απομένουν για το γάμο σας. Ο γάμος είναι κάτι πολύ ουσιαστικό και σημαντικό και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζετε σαν ένα απλό κοινωνικό γεγονός όπως μια συναυλία.

gamos.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024