Ρωτήστε ότι θέλετε να μάθετε για την Θαλασσαιμία
Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκδήλωσης για τη Θαλασσαιμία 2015, που θα γίνει στις 8 και 9 Μαΐου, στη Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί διαδραστική συζήτηση βασισμένη στις ερωτήσεις του κοινού.
Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκδήλωσης για τη Θαλασσαιμία 2015, που θα γίνει στις 8 και 9 Μαΐου, στη Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί διαδραστική συζήτηση βασισμένη στις ερωτήσεις του κοινού.
Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε να συζητηθούν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μέχρι τις 20 Απριλίου 2015, στη γραμματεία της εκδήλωσης: ERA ΕΠΕ, (υπόψη: κας Αφροδίτης Καρλή, τηλ.: 210 3634944, Fax: 210 3631690, email: akarli@era.gr).
Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τις αιμοσφαιρινοπάθειες και πρωτίστως φιλοδοξεί στην καλύτερη ενημέρωση των ίδιων των ατόμων με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική νόσο ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν καλύτερα το νόσημά τους.
Το επιστημονικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, με θέματα που αγγίζουν όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των αιμοσφαιρινοπαθειών.
health.in.gr
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε στρατιωτική εγκατάσταση μετά από ουκρανική επίθεση
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;


