Delta Airlines: Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Ν.Υόρκη από τις 30 Μαρτίου
Eπαναφέρει, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, τη σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το JFK της Νέας Υόρκης η Delta Airlines. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμά της για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, φέτος, προστίθενται έως και πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, σε σύγκριση με το 2014.
Eπαναφέρει, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, τη σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το JFK της Νέας Υόρκης η Delta Airlines.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμά της για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, φέτος, προστίθενται έως και πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, σε σύγκριση με το 2014.
Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, η Delta θα προσφέρει έως και 5.900 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.
Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κοινοπραξίας Air France-KLM και Alitalia.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα της Delta για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαρτίου.
Από τις 2 Μαΐου, θα πραγματοποιείται μία πτήση την ημέρα, ενώ από τις 2 Ιουνίου θα προστεθούν πέντε επιπλέον πτήσεις εβδομαδιαίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 12, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες