Eπαναφέρει, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, τη σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το JFK της Νέας Υόρκης η Delta Airlines.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμά της για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, φέτος, προστίθενται έως και πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, σε σύγκριση με το 2014.

Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, η Delta θα προσφέρει έως και 5.900 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κοινοπραξίας Air France-KLM και Alitalia.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της Delta για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαρτίου.

Από τις 2 Μαΐου, θα πραγματοποιείται μία πτήση την ημέρα, ενώ από τις 2 Ιουνίου θα προστεθούν πέντε επιπλέον πτήσεις εβδομαδιαίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 12, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ