Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία από σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη 25 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία από σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη 25 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Την ανησυχία των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει το κύμα καταλήψεων από αντεξουσιαστές με βασικά αιτήματα, όπως λένε, «την κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων (‘κουκουλονόμος’), την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ που αποτελούν την ολοκλήρωση του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων, την οριοθέτηση της χρήσης και επεξεργασίας του DNA σαν αποδεικτικό μέσο, την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, ο οποίος παρά το 98% αναπηρίας του εξοντώνεται συστηματικά εδώ και δεκατρία χρόνια από το κράτος και την άμεση απελευθέρωση των συγγενών των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής
- H εξαιρετική εμφάνιση που έκανε ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ, «διπλός» ο Χιτικούδης
- Ευρώπη: Η αποκλεισμένη γενιά – Η αγορά κατοικιών απογοητεύει τους νέους


