Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Γενεύη το ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο διανομέων των αυτοκινήτων Peugeot, που διοργανώθηκε από τον όμιλο Συγγελίδη ο οποίος εκπροσωπεί την γαλλική φίρμα στη χώρα μας.

Η Peugeot επέλεξε ως προορισμό τη Γενεύη, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους της να επισκεφθούν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, το κορυφαίο παγκοσμίως γεγονός στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ, πέρα από τα μέλη του δικτύου των επίσημων διανομέων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης υπογράμμισε τη σημαντική άνοδο (41%) που κατέγραψαν οι ταξινομήσεις της φίρμας το πρώτο έτος λειτουργίας της νέας εισαγωγικής εταιρείας.

Παράλληλα παρουσίασε τους στόχους του 2015 τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για την Peugeot, η οποία από το ξεκίνημα της χρονιάς ελέγχει μερίδιο 6,9%, μέγεθος που την κατατάσσει στην πεντάδα των κορυφαίων μαρκών της ελληνικής αγοράς.

Τις εργασίες του συνεδρίου έκλεισε ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, επεσήμανε την σημασία του ρόλου του δικτύου διανομέων στην επιτυχία της Peugeot και στην τοποθέτησή της στην κορυφή.

auto.in.gr