Τροχαίο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες τα ξημερώματα στο Μαρούσι
Σε κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 209, στο Μαρούσι, καρφώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, τα άλλα τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο επί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα.
{{{ map }}}
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε υποκατάστημα τράπεζας, που βρίσκεται επί της Κηφισίας 209, στο ρεύμα προς Αθήνα, πολύ κοντά στην είσοδο του Αμαρουσίου.
O 22χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και εξέπνευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς» όπου μεταφέρθηκε.
Εκτός από τον οδηγό, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα τρεις κοπέλες. H μία, ηλικίας 22 ετών, μεταφέρθηκε και εκείνη στο «Γ.Γεννηματάς», ενώ οι άλλες δύο, ηλικίας 20 ετών, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με έξι οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις συνολικά επιβαίνοντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Κομισιόν κινεί έρευνα για τον πρώην επίτροπο της Βρετανίας, Πίτερ Μάντελσον
- Τσουκαλάς για Μαρινάκη: Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι σημαία ευκαιρίας να την υψώνουν ευκαιριακά οι προπαγανδιστές του Μαξίμου
- Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ
- Νάπολη: Τέσσερις συλλήψεις για απάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο – Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα
- Γενεύη: Συνεχίζονται οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξουν σε συμφωνία;
- Σκόραρε ξανά ο Τεττέη και 1-0 ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία (vid)