Σκληρή κριτική στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο να μπουν στην Ευρώπη χιλιάδες τζιχαντιστές αν η Ελλάδα καταρρεύσει, ασκεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

»» Κοτζιάς: Χιλιάδες τζιχαντιστές στην ΕΕ αν καταρρεύσει η Ελλάδα

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, «με αυτό που λέει ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δείξει τη γεωπολιτική διάσταση και το ρόλο που μπορεί να έχει η Ελλάδα για την ασφάλεια της Ευρώπης και τα κάνει μαντάρα» καθώς, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του «αυτό που διακηρύσσει διεθνώς είναι και παρεξηγήσιμο και μπορεί να στέλνει και το ακριβώς αντίθετο μήνυμα».

«Αν η Ελλάδα έχει ρόλο να αποκρούσει τους τζιχαντιστές πριν κατακλύσουν την Ευρώπη, μήπως θα έπρεπε να πει στην κυβέρνησή του να μην ανοίγει τα σύνορα και να μην απελευθερώνει τους κρατούμενους προς απέλαση λαθρομετανάστες; Δεν καταλαβαίνουν, επιτέλους, αυτή την αντίφαση;» διερωτάται ο κ. Καραγκούνης.

Διαβάστε επίσης:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ