Αρκούδες
Οι σκηνοθέτες Alastair Fothergill (The Blue Planet, Earth, The African Cats) και Keith Scholey (The African Cats, Big Cat Diary), γνωστοί για τα θαυμάσια ντοκιμαντέρ τους με θέμα τη φύση και τα άγρια ζώα, μας ξεναγούν σε έναν κόσμο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.
Πώς γαλουχούν τα άγρια ζώα και -συγκεκριμένα εδώ- οι αρκούδες τα μικρά τους; Υπάρχουν κοινά σημεία στη συμπεριφορά τους με αυτή των ανθρώπων ή έχουμε απομακρυνθεί και αποξενωθεί εντελώς από τη φύση (μας); Η ανάγκη για επανασύνδεση με το φυσικό περιβάλλον είναι σημαντική για το ανθρώπινο είδος – τέτοια ντοκιμαντέρ μάς προσφέρουν το ερέθισμα για αυτήν.
Ένα πρωτότυπο και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που έχει ως επίκεντρο μια οικογένεια καφέ αρκούδων από την Αλάσκα. Παρακολουθούμε με συναρπαστικό τρόπο πώς τα μικρά αρκουδάκια παίρνουν σημαντικά μαθήματα που θα τους χρησιμεύσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.
Το ταξίδι τους ξεκινάει με το τέλος του χειμώνα, όταν οι αρκούδες ξυπνάνε από τη χειμερία νάρκη στην οποία είχαν πέσει. Ο κόσμος έξω είναι τόσο ελκυστικός, αλλά και τόσο επικίνδυνος.
| 26 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood |
| Άλιστερ Φόδεργκιλ | |
| Σκηνοθεσία: | Κιθ Σόλεϊ |
- Eurovision 2026: Πόσο κοστίζει ο εθνικός τελικός «Sing for Greece» – Ποιο ήταν το αντίστοιχο περυσινό ποσό;
- Ιράν: Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επίθεση των ΗΠΑ στη χώρα; Τα επικρατέστερα σενάρια
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Τσακαλίδης ολοκλήρωσε το έγκλημα, ο Δικέφαλος στον ημιτελικό
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Αραχωβίτη – Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος
- Η νέα μανία των «υπέροχων τίποτα» – Λέγονται Mirumi, είναι ρομποτάκια και ήρθαν για να διώξουν τα Labubu
- LIVE: Παρτιζάν – Ολυμπιακός
