Λεουτσάκος: Τουλάχιστον 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν «ψήφισαν» τη συμφωνία
Για τουλάχιστον 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους, μίλησε ο βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος, αναφερόμενος στην «ενδεικτική ψηφοφορία» που διεξήχθη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Για τουλάχιστον 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους, μίλησε ο βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος, αναφερόμενος στην «ενδεικτική ψηφοφορία» που διεξήχθη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Ο κ. Λεουτσάκος είναι ένας από τους βουλευτές που καταψήφισαν τη συμφωνία και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ανέφερε:
«Ήταν μια ενδεικτική ψηφοφορία, δεν έγινε καταμέτρηση, μπορεί να ήταν καμιά τριανταριά λευκά και κατά».
«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο έργο μπροστά μας, έχουμε το βάρος της ευθύνης των ιστορικών στιγμών που διανύουμε, οφείλουμε να εκφράζουμε τις ανησυχίες και τη διαφορετικότητα που έχουμε και με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε και βοηθάμε την κυβέρνηση και την ενδυναμώνουμε για να μπορεί με αποφασιστικό τρόπο και να αντιστέκεται και να υλοποιήσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις που έχει» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
