Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και τον Απρίλιο στον Ιανό
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια-μελοποιημένα ποιήματα του ως άνω βιβλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα.
Επίσης, θα ακουστούν οι φωνές του Φοίβο Δεληβοριά, του Διονύση Σαββόπουλου, της Βικτωρίας Ταγκούλη, του Σπύρου Σακκά και της Σαβίνας Γιαννάτου.
Τέλος, θα προβάλλονται μέσω προτζέκτορα ειδικά επεξεργασμένα βίντεο και slide show του βιβλίου, σε εικονογράφηση της Χρύσας Σπυρίδωνος, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τραγουδήσουν όλα τα γράμματα της αλφαβήτας μαζί με τους καλλιτέχνες.
Μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (Άνθρωπος-Ορχήστρα) παίζουν και τραγουδούν οι:
Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πλήκτρα), Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, κλαρινέτο) και η Ντίνα Καφτεράνη (εμψυχώτρια).
Βίντεο-προβολές: Θανάσης Κακαΐτσας.
Διάρκεια (περίπου): 75’
Είσοδος: Ενήλικες: 5,00€, Παιδιά: 8,00€
(Οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00).
Πληροφορίες
Iανός
τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24, Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr
- Αταλάντα – Ίντερ 0-1: «Καθάρισε» ο Λαουτάρο και την… έστειλε κορυφή
- Βαρδούσια: Η τελευταία συμβουλή της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα – «Της είπα μην πας…»
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
- Τουλάχιστον ένας νεκρός από τις σφοδρές πλημμύρες στην νότια Ισπανία – Δύο αγνοούμενοι
- «Στοίχημα» για το λιανικό εμπόριο το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς
- «Ο Πέρεθ θέλει τον Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»

