«Διακομματική» γίνεται η επικείμενη επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ
Δύο κορυφαίοι γερουσιαστές του Δημοκρατικού κόμματος κάλεσαν τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τη συμμετοχή και άλλων Δημοκρατικών γερουσιαστών κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον.
Δύο κορυφαίοι γερουσιαστές του Δημοκρατικού κόμματος κάλεσαν τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τη συμμετοχή και άλλων Δημοκρατικών γερουσιαστών κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον.
Η συνάντηση έρχεται εν μέσω των ανησυχιών ότι ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης ομιλίας του στο Κογκρέσο θα αναφερθεί στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Οι γερουσιαστές Ρίτσαρντ Ντάρμπιν και Ντάιαν Φαϊνσντάιν απηύθυναν την πρόσκληση «για να διατηρηθεί ο διάλογος του Ισραήλ με αμφότερα τα πολιτικά κόμματα στο Κογκρέσο» σύμφωνα με την επιστολή τους, αναφέρει το Reuters.
Ο Νετανιάχου έχει δεχθεί επικρίσεις τόσο στο εσωτερικό του Ισραήλ όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα σχέδιά του να εμφανιστεί στο Κογκρέσο στις 3 Μαρτίου, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα του.
Η πρόσκληση προς τον Νετανιάχου έγινε από την Ρεπουμπλικανική πλειοψηφία στο Κογκρέσο των ΗΠΑ χωρίς διαβούλευση με τα στελέχη των Δημοκρατικών ή την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
