Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γάμος με φόντο έναν ολάνθιστο κήπο

Γάμος με φόντο έναν ολάνθιστο κήπο

Όταν η δαντέλα παντρεύεται με τις θερμές αποχρώσεις του κόκκινου και για σκηνικό έχει επιλεγεί ένας ανθισμένος κήπος, τότε μπορούμε να μιλάμε για έναν μοναδικά εντυπωσιακό, ρομαντικό γάμο.

Ολγα Γιαννακοπούλου Φωτό: Connection Photography

» Ένα ευφάνταστο σκηνικό, ρομαντικό, κομψό αλλά και χαρακτηρισμένο από τόλμη», όπως η ίδια η νύφη περιέγραψε τον γάμο της. Ο ανθισμένος κήπος είναι η πηγή έμπνευσης για τα ιδιαίτερα φορέματα των παρανύμφων που έρχονται και σε απόλυτη συμφωνία με τις ανθοδέσμες. Το κόκκινο, το μοβ και το ροζ κυριαρχούν και στον στολισμό των τραπεζιών, ενώ οι χρυσές πινελιές που βρίσκουν θέση στο art de la table, τη διακόσμηση και στα προσκλητήρια Μια πρωτότυπη χρωματική πρόταση που στο συνολό της έρχεται σε αντίθεση με το φθινοπωρινό τοπίο της Bόρειας Καρολίνας.
Ο καιρός, απρόβλεπτος για την εποχή, τους άλλαξε τα σχέδια αλλά το προνοητικό ζευγάρι τα είχε προβλέψει όλα. Μοιράστηκαν πασμίνες για να προφυλάξουν απ’ το κρύο τις απροετοίμαστες καλεσμένες και προσέφεραν ζεστό ρόφημα από χυμό μήλου. Ευγενικές και ασυνήθιστες κινήσεις.
Η μουσική έδενε απόλυτα με την γαμήλια τούρτα, που τις συνέδεε μια κοινή αναφορά: το φως του φεγγαριού και των αστεριών. Η χρυσή επιγραφή πάνω της «Τo the moon and back» και τραγούδια όπως το «Fly Me to the Moon» του Φράνκ Σινάτρα και «Starlight» των Μuse έδωσαν μια ακόμα πιο ρομαντική χροιά στη βραδιά.

gamos.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024