Επιβεβαιώνονται οι αλλαγές στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας
Επιβεβαιώνει τις διοικητικές αλλαγές στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Reuters τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Εθνικής Γιώργος Ζανιάς σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες.
Επιβεβαιώνει τις διοικητικές αλλαγές στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Reuters τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Εθνικής Γιώργος Ζανιάς σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες.
«Ο πρόεδρος κ. Ζανιάς και εγώ, σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία (αποχώρησης από τις θέσεις μας) στις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο κ. Τουρκολιάς.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες οι κ.κ. Ζανιάς και Τουρκολιάς θα αντικατασταθούν από την κυρία Λούκα Κατσέλη και τον Γιώργο Μιχελή. Ο κ. Μιχελής έχει μακρά εμπειρία στον τραπεζικό τομέα και έχει διατελέσει επικεφαλής της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ έχει εργαστεί σε επιτελική θέση και στον όμιλο Eurobank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα: Ποιοι Ευρωπαίοι μειώνουν τους φόρους – Ανάχωμα στην ενεργειακή κρίση
- Η Uber παραγγέλνει χιλιάδες ρομποτικά ταξί
- Το απίθανο κορεό της Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό και η… ναυμαχία της Ναυπάκτου (vid)
- Σύλληψη 66χρονου στο Ηράκλειο για κακομεταχείριση σκύλων
- Δήμος Αθηναίων: Όλος ο πολεοδομικός χάρτης της πόλης διαθέσιμος ψηφιακά
- Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
