Επιβεβαιώνονται οι αλλαγές στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας
Επιβεβαιώνει τις διοικητικές αλλαγές στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Reuters τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Εθνικής Γιώργος Ζανιάς σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες.
Επιβεβαιώνει τις διοικητικές αλλαγές στην ηγεσία της Εθνικής Τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Reuters τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Εθνικής Γιώργος Ζανιάς σχεδιάζουν να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους τις επόμενες ημέρες.
«Ο πρόεδρος κ. Ζανιάς και εγώ, σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία (αποχώρησης από τις θέσεις μας) στις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο κ. Τουρκολιάς.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες οι κ.κ. Ζανιάς και Τουρκολιάς θα αντικατασταθούν από την κυρία Λούκα Κατσέλη και τον Γιώργο Μιχελή. Ο κ. Μιχελής έχει μακρά εμπειρία στον τραπεζικό τομέα και έχει διατελέσει επικεφαλής της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ έχει εργαστεί σε επιτελική θέση και στον όμιλο Eurobank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Super League: Σέντρα στην 23η αγωνιστική – Σημαντικά παιχνίδια σε Περιστέρι, Ηράκλειο και Νίκαια
- Συντάξεις: Έρχεται αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης – Το χρονικό «παράθυρο» του μέτρου
- Μαρία Λαδά: «Να μην περιοριστεί η μνήμη της σε λόγια θλίψης» – Ένωση ΑμεΑ για το δυστύχημα
- Πώς θα λυθεί το κυκλοφοριακό στον Κηφισό – Οι προτάσεις του καθηγητή Ματσούκη
- Στις 12:00 η μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό
