Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» πίσω από την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία
Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται η προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία στις 12 Δεκεμβρίου. Το στικάκι με την 20σέλιδη προκήρυξη της οργάνωσης βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη Νέα Σμύρνη.
Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται η προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία στις 12 Δεκεμβρίου.
Το στικάκι με την 20σέλιδη προκήρυξη της οργάνωσης βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου και Σινώπης στη Νέα Σμύρνη.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών που υποδείκνυε το συγκεκριμένο σημείο, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα μία ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προκήρυξη δεν δίνονται λεπτομέρειες για το χτύπημα στην ισραηλινή πρεσβεία, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στα όσα έχουν περάσει οι Παλαιστίνιοι από το Ισραήλ.
Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του γερμανού πρέσβη τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά και για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία