Συναυλία του συνθέτη Θανάση Δρίτσα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη τη Δευτέρα
Έργα του για βιολί και πιάνο με παρεμβολές αφήγησης από ποιητικές ιστορίες και μουσικά παραμύθια του ίδιου, αλλά και αποσπάσματα ποίησης του Μίλτου Σαχτούρη, παρουσιάζει τη Δευτέρα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ο συνθέτης και συγγραφέας, Θανάσης Δρίτσας. Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Στον προσωπικό μου άγγελο» ο κ. Δρίτσας αφηγείται επί σκηνής με τη συνοδεία βιολιού από τον Παντελή Σταματέλο και πιάνο από τον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Έργα του για βιολί και πιάνο με παρεμβολές αφήγησης από ποιητικές ιστορίες και μουσικά παραμύθια του ίδιου, αλλά και αποσπάσματα ποίησης του Μίλτου Σαχτούρη, παρουσιάζει τη Δευτέρα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ο συνθέτης και συγγραφέας, Θανάσης Δρίτσας.
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Στον προσωπικό μου άγγελο» ο κ. Δρίτσας αφηγείται επί σκηνής με τη συνοδεία βιολιού από τον Παντελή Σταματέλο και πιάνο από τον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Ο Θανάσης Δρίτσας είναι επίσης καρδιολόγος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου με διεθνή αναγνώριση για τις επιστημονικές του δραστηριότητες στη χρήση της μουσικής ως θεραπευτικού μέσου στην ιατρική.
Η ξεχωριστή αυτή βραδιά θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Δευτέρας στις 20:30 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 20:30 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Middle East War Complicates New Price Cut Plan in Greece
- «Οι γκολκίπερ του Ολυμπιακού σε δράση» – Ένα θεαματικό βίντεο από την προετοιμασία
- Μεσσηνία: Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τη σπείρα εμπρηστών – Αρνούνται τις κατηγορίες
- Βόμβα Βλάχου με ερώτηση στον Μητσοτάκη για την ανακύκλωση – Ζητά απαντήσεις και διαφάνεια στη διαχείριση δημόσιων πόρων
- Μαδούρο: Ξανά ενώπιον αμερικανικού δικαστηρίου για προκαταρκτική ακρόαση σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στις ΗΠΑ
- Νέο βίντεο μετά τη σύγκρουση του ΕΛΥΡΟΣ με το Iosif K. στη Σούδα – Για σοβαρά κενά ασφαλείας μιλά η ΠΕΝΕΝ




