Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, που είχε διακοπεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από τη βροχόπτωση στο τμήμα Λιανοκλάδι - Τιθορέα, στον νομό Φθιώτιδας, και την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού.
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, που είχε διακοπεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από τη βροχόπτωση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Τιθορέα, στον νομό Φθιώτιδας, και την υπερχείλιση του Σπερχειού ποταμού.
Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Κοίλων τού Νομού Κοζάνης, που είχε διακοπεί για την ασφάλεια των οδηγών, εξαιτίας υπερχείλισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο