Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ανέμων
Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των θυελλωδών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 με 10 μποφόρ. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, εξασθένηση των ανέμων αναμένεται μετά το μεσημέρι.
Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των θυελλωδών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 με 10 μποφόρ.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, εξασθένηση των ανέμων αναμένεται μετά το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό τα συμβατικά πλοία φτάνουν μέχρι στην Αίγινα.
Ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.
Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη, Κεραμωτή-Θάσος, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ηγουμενίστα-Λευκίμμη, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά. Κλειστό επίσης παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.
Η ελληνική ακτοφυλακή συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν πρώτα με τα κατά τόπους πρακτορεία.
Στο μεταξύ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα αναχώρησε από την Ηγουμενίτσα για το Μπάρι της Ιταλίας το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο SuperFast II ο απόπλους του οποίου είχε απαγορευτεί λόγω ανατροπής φορτηγού στο γκαράζ.
Δόθηκε εντολή να αποβιβαστούν τα φορτηγά από το πλοίο, προκειμένου να διαπιστωθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια ζημιά και στη συνέχεια το πλοίο αναχώρησε γα τον προορισμό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
