Συγκέντρωση της ΧΑ στο μνημείο για τα Ίμια
Σε συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης προχώρησε η Χρυσή Αυγή με αφορμή την επέτειο των Ιμίων. Στη συγκέντρωση, η οποία ξεκίνησε στις 19:00, βρέθηκαν περίπου 2.000 άτομα, με ομιλητή μεταξύ άλλων τον Ηλία Παναγιώταρο. Νωρίτερα, αντιφασιστική συγκέντρωση είχε πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια με πορεία στη Βουλή εναντίον της συγκέντρωσης της ΧΑ, η οποία κύλησε χωρίς ένταση.
Σε συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης προχωρά η Χρυσή Αυγή με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.
Στη συγκέντρωση, η οποία ξεκίνησε στις 19:00, βρίσκονται περίπου 2.000 άτομα, με ομιλητή μεταξύ άλλων τον Ηλία Παναγιώταρο.
Η αστυνομία είχε βάλει κλούβα προς το Σύνταγμα. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00 και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν προς την πλευρά του Χίλτον.
Νωρίτερα, αντιφασιστική συγκέντρωση είχε πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια με πορεία στη Βουλή εναντίον της συγκέντρωσης της ΧΑ.
Η αντιφασιστική πορεία κύλησε χωρίς ένταση με την αστυνομία, η παρουσία της οποίας ήταν διακριτική.
Οι δύο συγκεντρώσεις αποτελούν ουσιαστικά το πρώτο κρας-τεστ για την νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλαμαριά: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που σκότωσε 20χρονο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Το Ιράν ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του Λαριτζανί
- Κάπου ώπα! Και η καλοσύνη έχει τα όριά της
- Τα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις: Οι κρίσιμοι κωδικοί και οι παγίδες
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ

