Προφυλακιστέος και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα
Στη φυλακή οδηγείται, ύστερα από την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, και ο δεύτερος ρουμάνος υπήκοος που κατηγορείται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.
Στη φυλακή οδηγείται, ύστερα από την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, και ο δεύτερος ρουμάνος υπήκοος που κατηγορείται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 29χρονος Κοσμίν Γκαϊτάν κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας, για τις οποίες ήδη έχει προφυλακιστεί ο 25χρονος συμπατριώτης του.
Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι, απολογούμενος, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και επέρριψε την ευθύνη για το περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του συγγραφέα, στον συγκατηγορούμενό του.
Ζήτησε μάλιστα από την ανάκριση να διατάξει κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με τον συμπατριώτη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του ήταν εκείνος που του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του θύματος, ότι εκεί ο 25χρονος διαπληκτίστηκε έντονα με τον συγγραφέα και πως ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του δεύτερου συλληφθέντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιώργος Λαζάνης: Ο δίκαιος και ο άδικος λόγος
- Παγωνιά και… πλαστικό: Αυτά θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ
- «Ψυχοσεξουαλικό ποπ θρίλερ» – Η Αν Χάθαγουεϊ και η Μικαέλα Κόελ αναμετρώνται στο πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας Mother Mary
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
