Μείωση 7,8% στις τιμές εισαγωγών στη βιομηχανία το Νοέμβριο
Προάγγελος νέων αποπληθωριστικών πιέσεων είναι ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία του μηνός Νοεμβρίου 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2013, σημείωσε μείωση 7,8%, έναντι μείωσης 1,6% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012.
Προάγγελος νέων αποπληθωριστικών πιέσεων είναι ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία του μηνός Νοεμβρίου 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2013, σημείωσε μείωση 7,8%, έναντι μείωσης 1,6% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012.
Ο γενικός δείκτης κατά το μήνα Νοέμβριο 2014, σε σύγκριση με το δείκτη του Οκτωβρίου 2014, παρουσίασε μείωση 2,7%, έναντι αύξησης 0,2%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2013.
Ο μέσος δείκτης του δωδεκάμηνου Δεκεμβρίου 2013 – Νοεμβρίου 2014, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκάμηνου Δεκεμβρίου 2012 – Νοεμβρίου 2013, παρουσίασε μείωση 2,8%, έναντι μείωσης 2,7%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκάμηνων.
Σημειώνεται πως σκοπός του δείκτη είναι η μέτρηση των μηνιαίων μεταβολών των τιμών των προϊόντων των τομέων ορυχείων-μεταλλείων, μεταποίησης και ενέργειας που εισάγονται από το εξωτερικό και μεταβιβάζονται, μέσω της αγοράς τους, σε μονάδες-επιχειρήσεις του εσωτερικού, ανεξάρτητα του κλάδου δραστηριοποίησης των μονάδων αυτών,
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψάχνουν τη χρυσή τομή στην κυβέρνηση για το Market Pass
- Μιλένα Αποστολάκη: Προσχηματική η δήθεν λύση για την πρώτη κατοικία – Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τα σπίτια τους
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ήδη την ενδεκάδα του για τη Μπέτις
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν
- Μπέτις-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Τσέλιε με Ενισχυμένες Αποδόσεις και σούπερ προσφορά* στην Betsson
- Πέντε τρόποι για να καις λιγότερη βενζίνη και να μη σε… καίει – Στα 2 ευρώ το λίτρο στην Αττική

