Norman Atlantic: Επίθεση από καρχαρίες μπορεί να δέχτηκαν τα θύματα
Επίθεση από καρχαρίες είναι πιθανό να δέχτηκαν τα θύματα του Norman Atlantic, που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις νεκροψίες, που διέρρευσαν σε ιταλικά μέσα, υπάρχουν πληγές στις σορούς των θυμάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί εάν οι επιβάτες του Norman Atlantic έχασαν τη ζωή τους από επίθεση καρχαριών ή αν οι καρχαρίες τους επιτέθηκαν αφού είχαν πεθάνει.
Επίθεση από καρχαρίες όταν έπεσαν στη θάλασσα είναι πιθανό να δέχτηκαν τα θύματα του Norman Atlantic, που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις νεκροψίες, που διέρρευσαν σε ιταλικά μέσα, υπάρχουν πληγές στις σορούς των θυμάτων. Ιδίως μία από τις σορούς φέρει πολλές πληγές.
Ωστόσο, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί εάν οι επιβάτες του Norman Atlantic έχασαν τη ζωή τους από επίθεση καρχαριών ή αν οι καρχαρίες τους επιτέθηκαν αφού είχαν πεθάνει.
Στις έρευνες θα συμμετάσχει επίσης και ο θαλάσσιος βιολόγος, Λούτσιο Ροζιτάνο.
Σε ό,τι αφορά την ανάλυση του περιεχομένου των δυο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.
Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Και τώρα Κολομβία; Ποινικές έρευνες στις ΗΠΑ για τον πρόεδρο της χώρας
- Επιστολή Ανδρουλάκη στους προέδρους ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς για θεματικό τραπέζι διαλόγου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Εντοπίστηκε αρχέγονο άστρο που αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος (βίντεο)
- Ερωτήματα για νέο βίντεο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
- Προχωράει η δημιουργία του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
- Patriot στη Σαουδική Αραβία: Εμπλέκεται η Ελλάδα στον πόλεμο ή όχι;


