Aegean: Απευθείας σύνδεση Κύπρου – Ισραήλ, ξανά πτήσεις σε Κίεβο
Με δύο νέους προορισμούς εγκαινιάζει το θερινό πρόγραμμα η αεροπορική εταιρεία Aegean, και συγκεκριμένα με απευθείας συνδέσεις της Κύπρου με το Ισραήλ και την Ουκρανία. Είναι η πρώτη φορά που η Aegean συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, ενώ όσον αφορά τη σύνδεση με το Κίεβο, η εταιρεία επαναφέρει τις πτήσεις που είχαν ξεκινήσει το 2013, αλλά διακόπηκαν το 2014 λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Ουκρανία.
Με δύο νέους προορισμούς εγκαινιάζει το θερινό πρόγραμμα η αεροπορική εταιρεία Aegean και συγκεκριμένα με απευθείας συνδέσεις της Κύπρου με το Ισραήλ και την Ουκρανία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η πρώτη φορά που η Aegean συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights για αυτό τον προορισμό. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, επτά κάθε εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές.
Σε ό,τι αφορά τη σύνδεση με το Κίεβο, η εταιρεία επαναφέρει τις πτήσεις που είχαν ξεκινήσει το 2013, αλλά διακόπηκαν το 2014 λόγω των προβλημάτων στην Ουκρανία. Οι πτήσεις θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα.
Οι πτήσεις από τη Λάρνακα θα πραγματοποιούνται και προς τους δύο προορισμούς με αεροσκάφη Airbus A320.
«Η έναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ αντιπροσωπεύει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας. Παράλληλα, οι νέες αυτές πτήσεις θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Κύπρο» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, κ. Γερογιάννης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έλενα Παπαρίζου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
- Βέροια: «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και χτύπησε του κεφάλι του» – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια
- Φάμελλος: Η ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου είναι και απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας
- Χρυσός: Η χειρότερη εβδομάδα από το 1983 – Γιατί καταρρέει;