Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η θρυλική «Λιλιπούπολη» επιστρέφει στα ερτζιανά

Η θρυλική «Λιλιπούπολη» επιστρέφει στα ερτζιανά

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την τελευταία ραδιοφωνική εμφάνισή τους ο δήμαρχος Χαρχούδας, ο δημοσιογράφος Μπρίνης, ο δόκτωρ Δραματόρ και η παρέα τους επανέρχονται στα ερτζιανά. Η θρυλική «Λιλιπούπολη» επιστρέφει από σήμερα, Δευτέρα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την τελευταία ραδιοφωνική εμφάνισή τους ο δήμαρχος Χαρχούδας, ο δημοσιογράφος Μπρίνης, ο δόκτωρ Δραματόρ και η παρέα τους επανέρχονται στα ερτζιανά. Η θρυλική «Λιλιπούπολη» επιστρέφει από σήμερα, Δευτέρα, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (101,8).

Κάθε μέρα λίγο μετά τις 7.30 το πρωί (στο τέλος της εκπομπής «Πρώτη καλημέρα» με την Έλενα Καραγιάννη και τη Νατάσα Βησαρίωνος), θα μεταδίδονται τα επεισόδια της θρυλικής παιδικής σειράς με τη σειρά που βγήκαν στον αέρα του Τρίτου Προγράμματος του Μάνου Χατζιδάκι την τριετία 1977-1980, σύμφωνα με Τα Νέα.

Στους ήρωες της «Λιλιπούπολης» έδωσαν σάρκα και οστά οι Ρεγγίνα Καπετανάκη και Ελένη Βλάχου ενώ στη συνέχεια πήραν άλλη διάσταση χάρη στη Μαριαννίνα Κριεζή και στην Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η Κριεζή ήταν αυτή, άλλωστε, που έγραψε τους στίχους των τραγουδιών, πάνω στις μουσικές των Νίκου Κυπουργού, Λένας Πλάτωνος, Δημήτρη Μαραγκόπουλου και Νίκου Χριστοδούλου.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που δάνεισαν τη φωνή τους είναι οι Λευτέρης Βογιατζής, Μίμης Χρυσομάλλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Την επιμέλεια για την επαναφορά έχει ο Σιδερής Πρίντεζης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024