Σαμαράς: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη» δήλωσε ο πρωθυπουργός από το χωριό Ματαράγκα, όπου επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γκότζι μπέρι. «Την προοπτική του καινούργιου κανείς δεν έχει δικαίωμα να την γκρεμίσει» πρόσθεσε.
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από το χωριό Ματαράγκα, όπου επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γκότζι μπέρι.
Ο κ. Σαμαράς ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους νέους παραγωγούς που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία πρότυπη μονάδα επεξεργασίας που έχει κυρίως εξαγωγικό χαρακτήρα.
Στη δήλωσή του ανέφερε: «Η προοπτική του μέλλοντος για τον έλληνα αγρότη αποτυπώνεται σε τέτοιες μεγάλες καινοτόμες μονάδες που εκπροσωπούν το αύριο, δίνουν προοπτική. Είναι εξαγωγικές μονάδες που στηρίζουν τον αγρότη που θέλει να διαφοροποιηθεί και να κάνει το καινούργιο.
» Με 20 δισ. ευρώ εξασφαλισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αγρότες μας έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν καινούργια όνειρα. Αυτή την προοπτική του καινούργιου κανείς δεν έχει δικαίωμα να την γκρεμίσει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις επιδοτήσεις του έλληνα αγρότη, με τις εξαγωγές των προϊόντων του. Αυτή είναι η Ελλάδα του αύριο, αυτή την Ελλάδα χτίζουμε».
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε πρότυπο κέντρο ελέγχου ποιότητας αγροτικών προϊόντων και ακολούθως έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία του χωριού Σοφάδες Καρδίτσας.
Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Καρδίτσα: Αυτό είναι το μαχαίρι της άγριας δολοφονίας του τραγουδιστή – Και δεύτερη σύλληψη από τις Αρχές
- Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Πήραν το Carabao Cup οι Πολίτες – Μοιραίος ο Κέπα για τους Κανονιέρηδες
- Νέα απόκρουση του Βενετικίδη, σε λόμπα του Ποντένσε (vid)
- Σπουδαία ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» με Ταρέμι (vid)
- Μέση Ανατολή: Θα τινάξει στον αέρα την παγκόσμια οικονομία η κρίση;
