ΠΑΣΟΚ: Αδιαφορία, και όχι σύγκρουση, με το κόμμα του Γ.Παπανδρέου
Αδιαφορία και όχι σύγκρουση είναι η τακτική με την οποία προτίθεται να αντιμετωπίσει η Χαριλάου Τρικούπη την επικείμενη ίδρυση κόμματος υπό τον Γιώργο Παπανδρέου. Στο πλαίσιο αυτό, μόλις ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος, το σχόλιο που θα ακολουθήσει θα φέρει τη σφραγίδα του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και όχι του Ευ.Βενιζέλου, ο οποίος έχει δώσει οδηγίες στα στελέχη του να παίρνουν αποστάσεις από το «υπό συγκρότηση μόρφωμα» δείχνοντας ότι δεν τους απασχολεί.
Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η ανάδειξή του σε τρίτο κόμμα στις εκλογές και η τρίτη εντολή. Προς αυτήν την κατεύθυνση η ηγεσία του κόμματος θα επιμένει στην λογική τού «πάταξον μεν, άκουσον δε» που έχει υιοθετήσει στην επιχειρηματολογία του ο Ευ.Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισημαίνει διαρκώς ότι ακόμη κι αυτοί που μέμφονται και κατακρίνουν το ΠΑΣΟΚ, έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, κάτι που είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα.
Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα θα στρέψει τα πυρά του στο Ποτάμι, που διεκδικεί και αυτό την τρίτη θέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ 4-0: Οι ορεξάτοι γηπεδούχοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο
- Το καλύτερο νέο για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Αστέρα (pic)
- O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δίνει μια γεύση από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Maestro»
- LIVE: Άρσεναλ – Τσέλσι
- Αγρίνιο: Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή – Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί

