Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ο Μιχαήλ Απέσσος
Στη θέση του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) τοποθετήθηκε ο πρώτος στην επετηρίδα αντιπρόεδρος Μιχάλης Απέσσος. Η θέση ήταν κενή από τα τέλη Ιουνίου 2014 όταν και αποχώρησε από αυτή ο τέως πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ιωάννης Σακελλαρίου , μετά τη συμπλήρωση 40 ετών υπηρεσίας στο ΝΣΚ.
Στη θέση του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) τοποθετήθηκε ο πρώτος στην επετηρίδα αντιπρόεδρος Μιχάλης Απέσσος.
Η θέση ήταν κενή από τα τέλη Ιουνίου 2014 όταν και αποχώρησε από αυτή ο τέως πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ιωάννης Σακελλαρίου , μετά τη συμπλήρωση 40 ετών υπηρεσίας στο ΝΣΚ.
Ειδικότερα, με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προάχθηκε στη θέση του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Μιχαήλ Απέσσος.
Ακολούθως σε θέσεις Αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προάχθηκαν οι Νομικοί Σύμβουλοι του Κράτους Ανδρέας Χαρλαύτης, Μεταξία Ανδροβιτσανέα, Βασιλική Δούσκα και ο Ιωάννης−Κωνσταντίνος Χαλκιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Betsson: Ψηφίζεις τους κορυφαίους των ημιτελικών και διεκδικείς μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή (13/2) τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
- Δεν ενοχλεί τόσο ο αποκλεισμός, όσο η αδυναμία
- Απόφαση ονοματοδοσίας Σχολικού Γυμναστηρίου σε «Ιωάννης Ιωαννίδης»
- Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
- Σαμουράι: Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο των άτρωτων πολεμιστών

