Κεντρική Επιτροπή και Διαρκές Συνέδριο συγκαλεί η ΔΗΜΑΡ
Τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ στις 3 και 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να αποφασισθεί η εκλογική τακτική του κόμματος, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Συνεδρίασαν τη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, έτσι όπως αυτές διαγράφονται μετά την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Τα μέλη των δύο οργάνων αποφάσισαν τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ στις 3 και 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να αποφασισθεί η εκλογική τακτική του κόμματος και ιδιαίτερα η μορφή της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η οριστικοποίηση της συνεργασίας αναμένεται να αποφασιστεί σε επαφή μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του Αλέξη Τσίπρα.
Πάντως, στη συνεδρίαση της Δευτέρας εκφράστηκε και πάλι ισχυρή διαφωνία από αρκετά στελέχη της μειοψηφίας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη αυτά αναμένεται να θέσουν ανοικτά «κόκκινες γραμμές» για συμφωνία με την Κουμουνδούρου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
