Δήμας: Το περίμενα το αποτέλεσμα, παραμένω ψύχραιμος
«Το περίμενα το αποτέλεσμα, δεν απογοητεύομαι ποτέ, παραμένω ψύχραιμος» δήλωσε ο Σταύρος Δήμας, λίγο μετά την τρίτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που απέβη άκαρπη με αποτέλεσμα η χώρα να οδεύει σε πρόωρες εκλογές. «Τώρα σημασία έχει το συμφέρον του λαού και της χώρας. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες» υπογράμμισε και τόνισε ότι καθήκον των πολιτικών δυνάμεων είναι να αντιμετωπίσουν με νηφαλιότητα, αίσθημα ευθύνης και πρόθεση συναίνεσης τις προκλήσεις.
«Το περίμενα το αποτέλεσμα, δεν απογοητεύομαι ποτέ, παραμένω ψύχραιμος» δήλωσε ο Σταύρος Δήμας, λίγο μετά την τρίτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που απέβη άκαρπη, με αποτέλεσμα η χώρα να οδεύει σε πρόωρες εκλογές.
«Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή θα ήταν η ορθή επιλογή. Ωστόσο, η απόφαση της Βουλής είναι σεβαστή» είπε ο κ. Δήμας.
Ο Σταύρος Δήμας υπογράμμισε ότι η εξέλιξη αυτή «παρατείνει την πολιτική αβεβαιότητα», ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί η δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.
«Τώρα σημασία έχει το συμφέρον του λαού και της χώρας. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες» υπογράμμισε ο κ. Δήμας.
Τόνισε ότι καθήκον των πολιτικών δυνάμεων τώρα είναι να αντιμετωπίσουν με νηφαλιότητα, αίσθημα ευθύνης και πρόθεση συναίνεσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Αυτό που μας ενώνει είναι η πατρίδα» τόνισε ο κ. Δήμας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους βουλευτές που τον ψήφισαν, αλλά και τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο που τον πρότειναν για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Αποδέχτηκα την πρόταση αυτή με την έννοια της εθνικής αποστολής και όχι του αξιώματος» τονισε ο κ. Δήμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν
- Τραμπ: Με νέα επίθεση σε συμμάχους, απειλεί με αμερικανική αποδέσμευση από τα Στενά του Ορμούζ
- Λασποβροχές και βοριάδες στην Αττική – Ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα
- Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Μπαρτζώκα και Φουρνιέ
- Νέες αποκαλύψεις για τον «δράκο» του Πειραιά – Κατηγορείται για επτά επιθέσεις σε γυναίκες


