Προεκλογική αντιπαράθεση σε χαμηλούς τόνους ζητά ο Κ. Μίχαλος
Έκκληση η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνει σε χαμηλούς τόνους απηύθυνε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ζητώντας από τα πολιτικά κόμματα με υπευθυνότητα και σαφήνεια να τοποθετηθούν για τις κυβερνητικές τους θέσεις.
Έκκληση η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνει σε χαμηλούς τόνους απηύθυνε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μίχαλος τόνισε πως η Βουλή όπως αναμενόταν δεν εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές, ωστόσο σημείωσε πως η επιχειρηματική κοινότητα ελπίζει στη σύντομη προεκλογική περίοδο να χαμηλώσουν οι τόνοι αντιπαράθεσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και κυρίως στην προεκλογική μάχη να μην υπάρξουν «κορώνες» και τοποθετήσεις τέτοιες που μπορούν να βλάψουν την εθνική μας υπόθεση.
«Ο επιχειρηματικός κόσμος καλεί τα πολιτικά κόμματα με υπευθυνότητα και σαφήνεια να τοποθετηθούν για τις κυβερνητικές τους θέσεις, προκειμένου η κοινωνία να ενημερωθεί πλήρως για τις προθέσεις τους και να επιλέξει τους νέους κυβερνώντες της», είπε ο κ. Μίχαλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκολιτς: «Ζω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου στην ΑΕΚ»
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
