Λοβέρδος: Πρέπει να υπάρξει ενότητα και όχι διάσπαση
Μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου να μην προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος στέλνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει ενότητα» και πως «κανένας δεν πρέπει να διασπάσει την παράταξη αυτή τη στιγμή».
Μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου να μην προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος στέλνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει ενότητα» και πως «κανένας δεν πρέπει να διασπάσει την παράταξη αυτή τη στιγμή».
«Η χώρα είναι σε μια κρίσιμη ϕάση. Ο πολιτικός μας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη είναι επίσης σε κρίσιμη ϕάση. Τώρα, το μισό των δυνάμεων μας, όπως αυτό προέκυψε λόγω της κρίσης, πρέπει αυτό το μισό να παλέψουμε να γίνει ένα. Ένας ιστορικός κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος ιστορικός κύκλος ανοίγει. Σε αυτό το νέο ιστορικό κύκλο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.Πρέπει να υπάρξει ενότητα και όχι διάσπαση. Κανένας δεν πρέπει να διασπάσει την παράταξη αυτή τη στιγμή» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.
Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, όλοι πρέπει να συμβάλουν «ώστε να γίνουμε ο τρίτος πόλος του ελληνικού πολιτικού συστήματος».
«Την ώρα αυτή να γίνουμε η δύναμη που όταν πραγματοποιηθούν οι εκλογές θα αναλάβει την τρίτη διερευνητική εντολή. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Επαναλαμβάνω κανένας δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη» τονίζει.
Τάσσεται, επίσης, υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου «που θα τα βάλει όλα τα θέματα κάτω. Θέματα ηγεσίας, στελέχωσης, δομής, ονόματος και με τις διαδικασίες που ξέρουμε. Εκλογές ηγεσίας από τη βάση, ότι έχουμε κατακτήσει ως παράταξη όλο αυτό τον καιρό».
«Πρέπει να ληφθούν και λαμβάνονται όλες οι πρωτοβουλίες τώρα, την τελευταία στιγμή για να αποφευχθεί η διάσπαση. Και αυτό που όλοι μας θέλουμε και πρέπει να διεκδικήσουμε, το θέλει ο λαός μας. Το θέλει αυτός ο πολίτης που επιμένει ακόμα στην κεντροαριστερά, στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Παράταξη. Κανένας δεν πρέπει να είναι εναντίον στη λαϊκή βούληση. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε την τελευταία στιγμή να σώσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη από ενδεχόμενη διάσπαση» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 1-2: «Καθάρισε» ο Ελ Κααμπί για τους «ερυθρόλευκους»
- Ιράν: Δημοσιογράφος ξεσπά σε λυγμούς ανακοινώνοντας τον θάνατο του Χαμενεΐ [βίντεο]
- Τροχαία: 11 νεκροί και 416 τραυματίες τον Φεβρουάριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 33.749 παραβάσεις
- ΗΠΑ: Βύθισαν πολεμικό σκάφος του Ιράν στον Κόλπο του Ομάν – Επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ
- The Beatles: Το μέλος της θρυλικής μπάντας που βρέθηκε πρώτο πίσω από τα σίδερα της φυλακής
- Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του

