H ιταλική φίρμα αποφάσισε να τιμήσει την μακρά συνεργασία της με την Pirelli, δημιουργώντας μια έκδοση με τα διακριτικά της φίρμας ελαστικών και δίνοντας έτσι μια ευκαιρία στους κοινούς θνητούς να θαυμάσουν τις γραμμές του εξωτικού τετράτροχου, αλλά και σε εκείνους που έχουν τη δυνατότητα, να την αποκτήσουν.

Η νέα έκδοση θα διατεθεί σε δύο επιλογές χρωμάτων ή μάλλον καλύτερα, διχρωμιών. Η πρώτη επιλογή ξεχωρίζει για τα βαμμένα σε ματ μαύρο, οροφή, κολώνες, καθρέφτες και κάλυμμα κινητήρα ενώ για τις υπόλοιπες επιφάνειες οι δυνάμει ιδιοκτήτες της θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των χρωμάτων Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo και Grigio Ater.

Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει επιλογή γυαλιστερής μαύρης βαφής για τα παραπάνω τμήματα σε συνδυασμό με τέσσερις ματ επιλογές χρωμάτων για το υπόλοιπο αμάξωμα (Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas or Grigio Titans).

Τις νέες χρωματικές επιλογές για την Aventador που θα διατεθεί τόσο ως coupe όσο και ως roadster, θα συνοδεύσουν ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ με την υπογραφή του Lamborghini Centro Stile.

auto.in.gr