Επιστροφή πινακίδων και αδειών εν όψει εορτών
Επιστρέφονται από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Επιστρέφονται από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η απόφαση ελήφθη από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου.
Στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του ΚΟΚ για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και σήμερα (18/12).
Από την απόφαση αυτή εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων που αφορούν σε οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ή με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, κυκλοφορία ανασφάλιστου οχήματος ή κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.
Οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές εκτελούνται κανονικά.
Για την επιστροφή των εν λόγω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»
- Αιτωλοακαρνανία: Απολογείται την Τετάρτη ο δράστης του φονικού – Τι ισχυρίζεται
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
- Ιαπωνία: Στις 8 Φεβρουαρίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές

