Οι παίκτες του Ολυμπιακού οδηγούν το νέο Renault Twingo
Η Renault συστήνει το νέο Renault Twingo με μια γιορτή όπου οικοδεσπότες θα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού και επιφυλάσσοντας πλούσια δώρα για όσους παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις της Τeoren Motors, στο Περιστέρι, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου.
Η Renault επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να κάνει τις συστάσεις του νέου Twingo. Ως Επίσημος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2014-2015 καλεί τρεις διάσημους παίκτες του Ολυμπιακού να ανακαλύψουν μαζί με το κοινό το νέο Twingo σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Teoren Motors, (Λεωφ. Κηφισσού 138-140, Περιστέρι).
Οι «Πειραιώτες» οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι οι Ρομπέρτο Χιμένες, Αλμπέρτο Μποτία και Ιμπραήμ Αφελάι ενώ όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από τη γνωριμία με το Renault Twingo, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα, αλλά και να μπουν στη μεγάλη κλήρωση διεκδικώντας ένα Σαββατοκύριακο με το νέο Renault Twingo με γεμάτο το ρεζερβουάρ, μία φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών και εισιτήρια για επόμενους αγώνες της ομάδας.
auto.in.gr
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-14: «Διπλό» και πρόκριση στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Λονδίνο: Πανικός στους δρόμους με πάνω από 80.000 διαδηλωτές στους δρόμους
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του
- Μπαρτζώκας για Βεζένκοφ: «Θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου
