Διώξεις κατά των δημάρχων Χαλανδρίου και Ζωγράφου
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα πλημμεληματικού βαθμού προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των δημάρχων Χαλανδρίου και Ζωγράφου, μετά την άρνησή τους να δώσουν στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης και επανελέγχου συμβάσεων των υπαλλήλων τους, στο υπουργείο Εσωτερικών.
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα πλημμεληματικού βαθμού προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των δημάρχων Χαλανδρίου και Ζωγράφου, μετά την άρνησή τους να δώσουν στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης και επανελέγχου συμβάσεων των υπαλλήλων τους, στο υπουργείο Εσωτερικών.
Η δίωξη σε βάρος των δύο δημάρχων, που αφορά τα αδικήματα της απείθειας κατ’ εξακολούθηση και της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση που είχε διενεργήσει η εισαγγελέας Εφετών Καλλιόπη Νταγιάντα.
Τον περασμένο Οκτώβριο, η κ. Νταγιάντα είχε ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση με εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μετά από στοιχεία που είχε αποστείλει στην Δικαιοσύνη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στον φάκελο του υπουργού περιλαμβάνονταν οι εκθέσεις άρνησης έλεγχου που είχαν συντάξει οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για τους δημάρχους Χαλανδρίου, Ζωγράφου, Ρέντη- Νίκαιας, Λάρισας και Πάτρας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τους δημάρχους Χαλανδρίου και Ζωγράφου -αρμοδιότητας του Εφετείου Αθήνας- ανατέθηκε σε πταισματοδίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
